ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ

SYSTEM PROFESSIONAL MEN GRADUAL TONE BLA...

Αφρός χρώματος σταδιακής εξάλειψης των γκρίζων μαλλιών Wella SP Men Gradual Tone 60 ml+30mlΧρώμα μαύροΕΠΙΔΟΣΕΙΣΕπαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική μαύρη απόχρωσή τους, βήμα προς βήμα.Κατάλληλο για μαλλιά με έως 70% γκρίζα.Με βιταμίνη CΔερματολογικά ελεγμένη συμβατότητα με το δέρμα.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΕφαρμόστ..

rating
(0)

SYSTEM PROFESSIONAL MEN GRADUAL TONE BRO...

Αφρός χρώματος σταδιακής εξάλειψης των γκρίζων μαλλιών Wella SP Men Gradual Tone 60 ml+30mlΧρώμα ΚαστανόΕΠΙΔΟΣΕΙΣΕπαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική καστανή απόχρωσή τους, βήμα προς βήμα.Κατάλληλο για μαλλιά με έως 70% γκρίζα.Με βιταμίνη CΔερματολογικά ελεγμένη συμβατότητα με το δέρμα.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΕφαρ..

rating
(0)

NIRVEL HAIR COLORING CREAM CT7 30 ML

Nirvel Hair Coloring Cream CT7 Καστανό Ανοιχτό Ημι-μόνιμη Κρέμα Βαφή 30 mlCT7 Καστανό ανοιχτόΗ βαφή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για το κάθε άνδρα που θέλει να αποκαταστήσει διακριτικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών του. Η απαλή υφή του προστατεύει τις ίνες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλ..

rating
(0)

NIRVEL HAIR COLORING CREAM G3 30 ML

Ημι-μόνιμη κρέμα βαφή για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών.G3 σκούρο γκριΗ βαφή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για το κάθε άνδρα που θέλει να αποκαταστήσει διακριτικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών του. Η απαλή υφή του προστατεύει τις ίνες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Η Αργινίνη βοηθά σ..

rating
(0)

NIRVEL HAIR COLORING CREAM CT6 30 ML

Ημι-μόνιμη κρέμα βαφή για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών -Η βαφή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για το κάθε άνδρα που θέλει να αποκαταστήσει διακριτικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών του. Η απαλή υφή του προστατεύει τις ίνες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Η Αργινίνη βοηθά στη μείωσ..

rating
(0)

NIRVEL HAIR COLORING CREAM G7 30 ML

Ημι-μόνιμη κρέμα βαφή για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών.G7 ανοιχτό γκριΗ βαφή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για το κάθε άνδρα που θέλει να αποκαταστήσει διακριτικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών του. Η απαλή υφή του προστατεύει τις ίνες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Η Αργινίνη βοηθά ..

rating
(0)

GOLDWELL MEN RESHADE DEVELOPER CONCENTRA...

Goldwell Men Reshade Developer Concentrate 250mlΓαλακτώμα με φιάλη Developer Concentrate.Ειναι ενα δοχείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συνδιασμό με τα χρωστικά Goldwell Men Reshades Power Shot 4CA,5CA,6CA,7CA,8CA ανόλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας.Χωρίς αμμωνία...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 4CA BROW...

GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 4CA BROW...

Goldwell Men Reshade Power Shot 4CA Brown 4x20ml Power Shot 4 x 20ml. Ammonia Free...

rating
(0)

GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 5CA LIGH...

Goldwell Men Reshade Power Shot 5CA Light Brown 4x20ml Power Shot 4 x 20ml. Ammonia Free...

rating
(0)

GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 6CA BLON...

Goldwell Men Reshade Power Shot 6CA Blond Fonce 4x20ml Power Shot 4 x 20ml. Ammonia Free...

rating
(0)

GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 7CA BLON...

Goldwell Men Reshade Power Shot 7CA Blond 4x20ml Power Shot 4 x 20ml. Ammonia Free...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 8CA LIGH...

GOLDWELL MEN RESHADE POWER SHOT 8CA LIGH...

Goldwell Men Reshade Power Shot 8CA Light Blond 4x20ml Power Shot 4 x 20ml. Ammonia Free...

rating
(0)

FARCOM ARREN BEARD & MOUSTACHE COLOR...

Με προηγμένη τεχνολογία χωρίς αμμωνία. Το χρώμα παραμένει φυσικό αποφεύγοντας τις ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις. ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ 1:1.Η συσκευασία περιέχει:1 x σωληνάριο κρέμας βαφής 60 ml. 1 x φιάλη ενεργοποιητή χρώματος 70 ml. 2 x ζευγάρι γάντια. 1 x φυλλάδιο οδηγιών...

rating
(0)

FARCOM ARREN DIRECT HAIR COLOR KIT BLACK

Καλύπτει σταδιακά τα λευκά / γκρίζα μαλλιά. Το χρώμα των μαλλιών σας επανέρχεται στη φυσική του απόχρωση, μετά από 8 έως 10 λουσίματα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χρησιμοποιήστε το προϊόν 2-3 φορές την εβδομάδα, μέχρι να αποκτήσετε την επιθυμητή απόχρωση. Από τη στιγμή που θα πετύχετε την απόχρωση που επιθυμεί..

rating
(0)
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 60€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω Eurobank Gateway

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 2610 27 46 07

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1 - 3 ημέρες