ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

MIMO MAKEUP BRUSH SET 24PCS

Ολοκληρωμένο σετ 24 επαγγελματικών πινέλων από συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας για μεγάλη αντοχή στο χρόνο μαζί με την πρακτική θήκη μεταφοράς...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES BRUSH CRUSH SHADOW BRUSH

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή σκιάς σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου ώστε να αναμίξετε τα χρώματα για ένα ομοιόμορφο τελείωμα.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για ευκολία στη χρήση. ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES CASHMERE DREAMS CONCEALE...

Πινέλο concealer 04040Η συλλεκτική σειρά Cashmere Dreams έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση αλλά και για να είναι ακαταμάχητη. Εμπνευσμένα από μοναδικούς ιριδισμούς, ombre κλίσεις και την απαλότητα του κασμιριού τα πινέλα της σειράς είναι δημιουργημένα από συνθετικές τρίχες με ειδική κοπή..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES CASHMERE DREAMS CONTOUR ...

Πινέλο contouring 04051Η συλλεκτική σειρά Cashmere Dreams έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση αλλά και για να είναι ακαταμάχητη. Εμπνευσμένα από μοναδικούς ιριδισμούς, ombre κλίσεις και την απαλότητα του κασμιριού τα πινέλα της σειράς είναι δημιουργημένα από συνθετικές τρίχες με ειδική ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EASY AS 123 FOUNDATION B...

Πινέλο foundation 01901Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES EASY AS 123 BLUSH BRUSH

REAL TECHNIQUES EASY AS 123 BLUSH BRUSH

Πινέλο ρουζ 01903Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EASY AS 123 HIGHLIGHTER ...

Πινέλο highlighter 01904Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή πούδρας σε σκόνη ή highlighter.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EASY AS 123 SHADOW DUO B...

Πινέλα σκιών 01905Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πινέλο για την εφαρμογή σκιάς σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου και ένα πινέλο για την κόγχη του ματιού για να αναμίξετε τα χρώματα για ένα ομοιόμορφο τελείωμα.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES LIGHT LAYER COMPLEXION B...

Πινέλο foundation 01957Τα πινέλα της σειράς Light Layer έχουν δημιουργηθεί με την τεχνολογία "Tri-Layer" που ενσωματώνει 3 διαφορετικά μήκη τρίχας στο ίδιο πινέλο για την απόλυτη buildable εφαρμογή.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο γ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES LIGHT LAYER POWDER BRUSH

Πινέλο πούδρας 01958Τα πινέλα της σειράς Light Layer έχουν δημιουργηθεί με την τεχνολογία "Tri-Layer" που ενσωματώνει 3 διαφορετικά μήκη τρίχας στο ίδιο πινέλο για την απόλυτη buildable εφαρμογή.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνι..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES LIGHT LAYER BLUSH BRUSH

Πινέλο ρούζ 01959Τα πινέλα της σειράς Light Layer έχουν δημιουργηθεί με την τεχνολογία "Tri-Layer" που ενσωματώνει 3 διαφορετικά μήκη τρίχας στο ίδιο πινέλο για την απόλυτη buildable εφαρμογή.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο γ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES LIGHT LAYER HIGHLIGHTER ...

Πινέλο highlighter 01960Τα πινέλα της σειράς Light Layer έχουν δημιουργηθεί με την τεχνολογία "Tri-Layer" που ενσωματώνει 3 διαφορετικά μήκη τρίχας στο ίδιο πινέλο για την απόλυτη buildable εφαρμογή.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλου..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES ANIMALISTA DUO FIBER FAC...

Πινέλο πούδρας 04149Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES ANIMALISTA BUFFING BRUSH

Πινέλο foundation 04151Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES ANIMALISTA BLEND + SHADE...

Πινέλα σκιών 04152Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πινέλο για την εφαρμογή σκιάς σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου και ένα πινέλο για την κόγχη του ματιού για να αναμίξετε τα χρώματα  για ομοιόμορφο τελείωμα.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή το..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES ANIMALISTA PAINTED LINER...

Πινέλα ματιών και φρυδιών 04153Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα διπλό πινέλο με γωνία και βουρτσάκι για την εφαρμογή eyeliner ή browliner και ένα πινέλο για τον σχεδιασμό του eyeliner και το σβήσιμο.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από αλο..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES ANIMALISTA ROUND BLUSH B...

Πινέλο ρούζ 04150Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES BRUSH CLEANSING GEL 150M...

REAL TECHNIQUES BRUSH CLEANSING GEL 150M...

Σχεδιασμένο για βαθύ καθαρισμό με την καθαριστική δύναμη συμπυκνωμένου gel, το προϊόν αυτό είναι εργαστηριακά αποδεδειγμένο ότι απομακρύνει αποτελεσματικά όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ .Οδηγίες χρήσης: • Ρίξτε μια ποσότητα gel στην παλάμη σας ή απευθείας στις τρίχες του πινέλου• Προσθέστε ζεστό ν..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONG...

Miracle sponge 91566Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup.Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη κάλυψη.οι στρογγυλεμένες πλευρές εφαρμόζουν προϊόν σε μεγάλες περιοχές του προσώπου με τ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONG...

Miracle sponge 01711Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup.Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη κάλυψη.οι στρογγυλεμένες πλευρές εφαρμόζουν προϊόν σε μεγάλες περιοχές του προσώπου με τ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES 2 MIRACLE COMPLEXION SPO...

2 Miracle complexion sponges 01462 Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup.Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη κάλυψη.οι στρογγυλεμένες πλευρές εφαρμόζουν προϊόν σε μεγάλες περιοχ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONG...

Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup.Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη κάλυψη.οι στρογγυλεμένες πλευρές εφαρμόζουν προϊόν σε μεγάλες περιοχές του προσώπου με ταμποναριστές κινήσει..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES SUMMER HAZE MIRACLE COMP...

REAL TECHNIQUES SUMMER HAZE MIRACLE COMP...

Miracle sponge 4185Με νέα αντιμικροβιακή σύνθεση για μια πιο υγιή επιδερμίδα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup.Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη κά..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES SUMMER HAZE 2 MIRACLE CO...

REAL TECHNIQUES SUMMER HAZE 2 MIRACLE CO...

2 Miracle sponges 4186Με νέα αντιμικροβιακή σύνθεση για μια πιο υγιή επιδερμίδα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup.Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MIRACLE AIRBLEND SPONGE

Τεχνολογία Memory Foam που αγκαλιάζει την επιφάνεια του δέρματος για τέλεια εφαρμογή, με αποτέλεσμα μέτρια έως πλήρη κάλυψη με φυσικό ματ φινίρισμα. Με νέα αντιμικροβιακή σύνθεση για μια πιο υγιή επιδερμίδα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Από τους δημιουργούς του #1 σφουγγαριού μακιγιάζ - το μον..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MIRACLE CLEANSE SPONGE

Καθαρισμός + Απολέπιση Με νέα αντιμικροβιακή σύνθεση για μια πιο υγιή επιδερμίδα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ξεκινήστε την καθημερινή σας ρουτίνα με την λεία πλευρά για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας καθαριστικό. Προσφέρετε στο δέρμα σας μια επιπλέον δόση φροντίδας 3 φορές ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MIRACLE SKINCARE SPONGE

Με νέα αντιμικροβιακή σύνθεση για μια πιο υγιή επιδερμίδα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ξεκινήστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και εφαρμόστε τα προϊόντα προσώπου (ορό, toner ή κρέμα προσώπου). Χρησιμοποιείστε την ανάγλυφη πλευρά για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο που βοηθά στην χαλάρωση τ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH

Πινέλο πούδρας 01401Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή της πούδρας στο πρόσωπό σας.Το μεγάλο μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για χρήση στο λαιμό και στο σώμα.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρή..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES SET & BAKE 2 IN 1 BR...

Πινέλο πούδρας 01966.Διπλό πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή loose ή pressed πούδρας.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES COVER & CONCEAL 2 IN...

Πινέλο foundation 01965Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα διπλό πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation και του concealer.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για ευκολία στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES CUSTOM COMPLEXION 3 IN 1...

Πινέλο custon complexionf 01899MAX: για πλήρη κάλυψηMID: ομοιόμορφο αποτέλεσμα για αψεγάδιαστη εφαρμογή MIN: φυσικό ελαφρύ αποτέλεσμαΠινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation ή των προϊόντων ενυδάτωσης του προσώπου. Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES COMPLEXION BLENDER BRUSH

REAL TECHNIQUES COMPLEXION BLENDER BRUSH

Πινέλο foundation 01705Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation ή των προϊόντων ενυδάτωσης του προσώπου. Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EXPERT FACE BRUSH

Πινέλο foundation 01411Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES INSTAPOP FACE BRUSH

Πινέλο πούδρας 01715Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή της πούδρας στο πρόσωπό σας.Πυκνές τρίχες με γωνία για πλήρη κάλυψη.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EXPERT CONCEALER BRUSH

Πινέλο concealer 91542Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του concealer.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES SEAMLESS COMPLEXION BRUS...

Πινέλο foundation 04054Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation ή των προϊόντων skincare στο πρόσωπό σας.Πυκνές τρίχες με γωνία για πλήρη κάλυψη.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES MINI EXPERT FACE BRUSH

Πινέλο foundation 01700Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)
Διαθέσιμο
new
REAL TECHNIQUES FOUNDATION BLENDER BRUSH

REAL TECHNIQUES FOUNDATION BLENDER BRUSH

Πινέλο foundation 01855Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του foundation.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EVERYTHING FACE BRUSH

Πολυχρηστικό πινέλο προσώπου 4257Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή της πούδρας, foundation ή bronzer.Το μεγάλο μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για χρήση στο λαιμό και στο σώμα.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ..

rating
(0)
Διαθέσιμο
new
REAL TECHNIQUES TAPERED CHEEK BRUSH

REAL TECHNIQUES TAPERED CHEEK BRUSH

Πολυχρηστικό πινέλο προσώπου 4258Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ, του contour ή του highlighter.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES SCULPTING BRUSH

REAL TECHNIQUES SCULPTING BRUSH

Πινέλο contouring 01432Πινέλο κατάλληλο για contouring.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES MINI MULTITASK BRUSH

REAL TECHNIQUES MINI MULTITASK BRUSH

Πινέλο ρουζ 01704Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ, πούδρας ή bronzer.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES SCULPT & SHAPE 2 IN ...

Πινέλo contouring 01968Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα διπλό πινέλο κατάλληλο για την δημιουργία του contouring.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για ευκολία στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES CUSTOM CONTOUR 3 IN 1 BR...

Πινέλο custom contour 01897 MAX: δημιουργήστε γλυπτική στα οστά των ζυγωματικώνMID: μεσαία εφαρμογή για διαμόρφωση κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού και του μετώπουMIN: για λάμψη (highlighter)Πινέλο κατάλληλο για contouring.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κα..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES CUSTOM CHEEK 3 IN 1 BRUS...

Πινέλο custom cheek 01898MAX: για εφαρμογή του ρουζ στα μήλα του προσώπουMID: μεσαία εφαρμογή του ρουζ για φυσικό αποτέλεσμαMIN: εφαρμογή του ρουζ με ημιδιαφανές αποτέλεσμαΠινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμέν..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES BLUSH BRUSH

Πινέλο ρουζ 01407Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES INSTAPOP CHEEK BRUSH

REAL TECHNIQUES INSTAPOP CHEEK BRUSH

Πινέλο ρουζ 01736Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ ή του highlighter.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES SETTING BRUSH

Πινέλο setting 01413Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή πούδρας σε σκόνη ή highlighter.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES REBEL EDGE MEDIUM BRUSH

Πινέλο ρουζ ή highlighter 01896Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH

REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH

Πινέλο ρουζ ή highlighter 01963Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ ή του highlighter.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES FILTERED CHEEK BRUSH

REAL TECHNIQUES FILTERED CHEEK BRUSH

Πινέλο 04026Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του υγρού ρουζ, του highlighter, του foundation ή και των skin care προϊόντων.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES BLEND & DEFINE 2 IN ...

Πινέλα σκιών 01967Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα διπλό πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή σκιάς σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου αλλά και για την κόγχη του ματιού ώστε να αναμίξετε τα χρώματα για ένα ομοιόμορφο τελείωμα.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή του..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES INSTAPOP EYE DUO BRUSHES

REAL TECHNIQUES INSTAPOP EYE DUO BRUSHES

Πινέλα σκιών 01737Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πυκνό πινέλο κατάλληλο για τοποθέτηση σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο και ένα πινέλο κατάλληλο για λεπτομερή τοποθέτηση και ανάμιξη της σκιάς.Βελούδινη υφή από συνθετικές τρίχες ανώτερης ποιότητας.Η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES EYE SHADE & BLEND BO...

REAL TECHNIQUES EYE SHADE & BLEND BO...

Πινέλα σκιών 91529Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πινέλο για την εφαρμογή σκιάς σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου και ένα πινέλο για την κόγχη του ματιού για να αναμίξετε τα χρώματα για ένα ομοιόμορφο τελείωμα.Bonus το διπλό πινέλο για σχεδιασμό φρυδίων.Βελούδινη υφή από συνθ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES SCULPTING SET

Base set 91533Το σετ περιλαμβάνει 3 πινέλα και το brush cup.Sculpting Brush: Πινέλο κατάλληλο για contouring.Fan Brush: Ιδανικό για την τοποθέτηση highlighter.Setting Ensemble Brush: Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή πούδρας σε σκόνη ή highlighter...

rating
(0)

REAL TECHNIQUES FLAWLESS BASE SET

Base set 91533Το σετ περιλαμβάνει 4 πινέλα και το brush cup.Contour Brush: Κατάλληλο για highlighter και προϊόντα contouring κυρίως στην περιοχή των ζυγωματικών.Detailer Brush: Ιδανικό για την χρήση concealer για να καλύψετε τις ατέλειες, ή ακόμα και για να το χρησιμοποιήσετε ως πινέλο για την εφαρμ..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES EVERYDAY EYE ESSENTIALS ...

Everyday eye essentials set 01991Το σετ περιλαμβάνει 8 πινέλα ματιών. Medium Shadow Brush: πλατύ και επίπεδο με κωνικές τρίχες για να απλώσει απαλά και να αναμείξει πουδρένιες ή κρεμώδεις σκιές.Essential Crease Brush: με μαλακό, κωνικό σχήμα για εύκολη εφαρμογή πουδρένιας ή κρεμώδους σκιάς.Fine Line..

rating
(0)

REAL TECHNIQUES ARTIST ESSENTIALS SET

Artist essentials set 01895Το σετ περιλαμβάνει 5 πινέλα. Expert Edge Large: Κατάλληλο πινέλο για την εφαρμογή make up ή contouring.Soft accent: Ιδανικό για την εφαρμογή και την ανάμειξη κρεμώδους ρουζ ή highlighter.Spotlight fan: Ιδανικό για την εφαρμογή contouring και highlighter σε μορφή σκόνης...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
REAL TECHNIQUES PERFECT FINISH KIT

REAL TECHNIQUES PERFECT FINISH KIT

Perfect finish kit 04163Το σετ περιλαμβάνει 3 πινέλα και τον πρακτικό καθρέπτη.Soft blush brush: Πινέλο κατάλληλο για την εφαρμογή του ρουζ.Precise fan brush: Ιδανικό για την εφαρμογή highlighter σε μορφή σκόνης.Contour Brush: Πινέλο κατάλληλο για contouring...

rating
(0)
Εμφάνιση 1 έως 60 από 91 (2 Σελ.)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 60€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω Eurobank Gateway

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 2610 27 46 07

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1 - 3 ημέρες