ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Εξαντλήθηκε
new
EUROSTIL BARBER LINE BLACK SAM PROFESSIO...

EUROSTIL BARBER LINE BLACK SAM PROFESSIO...

Eπαγγελματική επαναφορτιζόμενη μηχανή κουρέματος. Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή – Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6500rpm– 3 διαφορετικά ανοξείδωτα κοπτικά από ιαπωνικό ατσάλι– Μήκος κοπής 0,5 mm– Μοχλός ρύθμισης ύψους κοπήςΤο σετ περιλαμβάνει..

rating
(0)

EUROSTIL RAGNAR SUPERNOVA HAIR CLIPPER 0...

Το RAGNAR SUPERNOVA  είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
EUROSTIL CAPTAIN COOK TRIUMPH TRIMMER 06...

EUROSTIL CAPTAIN COOK TRIUMPH TRIMMER 06...

Eπαγγελματική επαναφορτιζόμενη μηχανή κουρέματος.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή.– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο.– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6500rpm.– Aνοξείδωτo κοπτικό από ατσάλι.– Μήκος κοπής 0,4mm.– Χρόνος πλήρους φόρτισης 90 λεπτά με 2 ώρες αυτονομία.Το σετ περιλαμ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
EUROSTIL K 3600 HAIR CLIPPER 03752/50

EUROSTIL K 3600 HAIR CLIPPER 03752/50

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή, επαναφορτιζόμενη. Λειτουργία με ή χωρίς καλώδιο.Περιστροφικός κινητήρας υψηλής ισχύος.Δύο αποσπώμενες μπαταρίες για εύκολη εναλλαγή.Κεραμικό κοπτικό.Πέντε ρυθμίσεις κοπής χωρίς τη σκάλα από 0,8 έως 2mm.Χρόνος φόρτισης 5 ώρες με 1,5 ώρα αυτονομία.Σκάλες: 3mm / 6m..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
EUROSTIL RAGNAR AIRFLIP HAIR TRIMMER 072...

EUROSTIL RAGNAR AIRFLIP HAIR TRIMMER 072...

Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή με σταθερό ανυψωμένο κοπτικό.Λειτουργία με ή χωρίς καλώδιο.Περιστροφικός κινητήρας υψηλής ισχύος στις 6500RPM.Κοπτικό από ανοξείδωτο ατσάλι πλάτους 38mm.Βάθος κοπής 0,1mm.Ένδειξη στάθμης μπαταρίας.Σκάλες: 1mm / 2mm / 3mm.Στην συσκευασία περιλαμβάνοντα..

rating
(0)

EUROSTIL RAGNAR GALAXY FADING HAIR CLIPP...

Το RAGNAR GALAXY FADING είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το fade, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή.– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα στις 5500 rpm.– Σταθερό γιαπωνέζικο ανοξεί..

rating
(0)

EUROSTIL RAGNAR GALAXY CERAMIC HAIR CLIP...

Το RAGNAR GALAXY CERAMIC είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές. Η κεραμική επίστρωση του κοπτικού μειώνει αισθητά την θερμοκρασία του κοπτικού κατά την χρήση.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή. – Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο.– Περ..

rating
(0)

KIEPE STILO 5900 HAIR TRIMMER

Χαρακτηριστικά:– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Αποσπώμενο ανοξείδωτο κοπτικό– Μήκος κοπής 0,5 mm– Χρόνος πλήρους φόρτισης: 8hrs– Σκάλα ρύθμισης κοπής σε 3/4/5/6/7mm–Extra αποσπώμενο κοπτικό με λεπτή μύτη για λεπτομέρειες Το σετ περιλαμβάνει: την μηχανή, το δεύτερο κοπτικό, 1 σκάλα 3/4/5/6/7mm, τον ..

rating
(0)
Διαθέσιμο
new
KIEPE PROFESSIONAL HAIR CLIPPER TURBO 62...

KIEPE PROFESSIONAL HAIR CLIPPER TURBO 62...

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή, επαναφορτιζόμενη. Λειτουργία με ή χωρίς καλώδιο.Περιστροφικός κινητήρας υψηλής ισχύος.Δύο αποσπώμενες μπαταρίες για εύκολη εναλλαγή.Κεραμικό κοπτικό.Πέντε ρυθμίσεις κοπής χωρίς τη σκάλα από 0,8 έως 2mm.Χρόνος φόρτισης: 8 ώρες.Σκάλες: 3mm / 6mm / 9mm / 12mm220-24..

rating
(0)

PANASONIC HAIR CLIPPER ER-HGP86

Η νέα μηχανή κουρέματος PANASONIC ER-HGP84 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 10000cpm με Constant Control System πο..

rating
(0)

PANASONIC HAIR CLIPPER ER-HGP84

Η νέα μηχανή κουρέματος PANASONIC ER-HGP84 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 10000cpm με Constant Control S..

rating
(0)

PANASONIC HAIR CLIPPER ER-HGP74

Η νέα μηχανή κουρέματος PANASONIC ER-HGP74 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 10000cpm με Constant Control S..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
PANASONIC HAIR CLIPPER ER-HGP82

PANASONIC HAIR CLIPPER ER-HGP82

Η νέα μηχανή κουρέματος PANASONIC ER-HGP82 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 10000cpm με Constant Control Syste..

rating
(0)

MOSER CHROM2STYLE 1877-0052 BLENDING EDI...

MOSER CHROM2STYLE 1877-0052 BLENDING EDITIONΧαρακτηριστικά:- Μήκος κοπής: 0.5-2 mm- Πλάτος κοπής: 46mm- Λειτουργία με ή χωρίς καλώδιο- Περιστροφικός αθόρυβος κινητήρας DC στις 5750rpm- Επαγγελματική, καινοτόμος λεπίδα BLENDING από ανοξείδωτο ατσάλι ιδανική για σβησίματα- Χτενάκια: 1.5..

rating
(0)

Moser ChromStyle Pro 1871-0071

Moser ChromStyle Pro 1871-0071ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:•Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή Ρεύματος /Επαναφορτιζόμενη από την εταιρία Moser.•Χρόνος φόρτισης μόλις 60’ χωρίς φαινόμενο μνήμης, χάρις στην τεχνολογία Li-Ion•Εκτεταμένη αυτονομία 90’ συνεχούς χρήσης (έως και 3 φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές μπατα..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
Moser T-Cut Trimmer 1591-0070

Moser T-Cut Trimmer 1591-0070

Moser T-Cut Trimmer 1591-0070ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Επαγγελματικό τρίμμερ επαναφορτιζόμενο με T-BLADEΑθόρυβο μοτέρ DC 6400rpmΛεπίδες υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι Star BladeΈνδειξη μπαταρίας/ φόρτισης LED.Βάρος: 135grΠλάτος κοπής: 40 mmΜήκος κοπής: 0.4 mmΑξεσουάρ: Βάση φόρτισης, βουρτσάκι καθαρισμο..

rating
(0)

MOSER CHROMINI PRO 2 HAIR TRIMMER 1591-0...

Επαγγελματικό trimmer Moser Chromini Pro 2.Ισχυρό μοτέρ υψηλής απόδοσης 7000 rpmΑνοξείδωτο κοπτικό υψηλής ακριβείας από ατσάλιΜήκος κοπής: 32mm Βάθος κοπής: 0.3mmΑσύρματη λειτουργία με 85 λεπτά αυτονομίαΜπαταρία NiMhΧρόνος φόρτισης: 120 λεπτάΈνδειξη LED φόρτισηςΒάρος: 130grΗ συσκευασία περιλαμβάνει..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
ARTERO PROFESSIONAL POKER MINI HAIR TRIM...

ARTERO PROFESSIONAL POKER MINI HAIR TRIM...

Το POKER MINI είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
ARTERO PROFESSIONAL POKER HAIR CLIPPER

ARTERO PROFESSIONAL POKER HAIR CLIPPER

Το POKER CLIPPER είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
ARTERO PROFESSIONAL JOKER MINI HAIR TRIM...

ARTERO PROFESSIONAL JOKER MINI HAIR TRIM...

Το JOKER MINI είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
ARTERO PROFESSIONAL JOKER HAIR CLIPPER

ARTERO PROFESSIONAL JOKER HAIR CLIPPER

Το JOKER CLIPPER είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας..

rating
(0)

ARTERO PROFESSIONAL THOR BARBER CLIPPER

Το THOR BARBER CLIPPER είναι ένα επαγγελματικό συλλεκτικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για barbers.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 560..

rating
(0)

ARTERO PROFESSIONAL LEGACY CLIPPER

Το LEGACY CLIPPER είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για barbers και κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Μεγάλη και στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή και αντιολισθητική επίστρωση– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 2 ταχύτητες: 5200-6000rpm..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
ARTERO PROFESSIONAL BAMBINA HAIR TRIMMER

ARTERO PROFESSIONAL BAMBINA HAIR TRIMMER

Το BAMBINA TRIMMER είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ιδανικό για το κόψιμο και τη διαμόρφωση, κατάλληλο για χρήση τόσο από barbers όσο και από κομμωτές.Χαρακτηριστικά:– Μικρή αλλά στιβαρή εργονομική κατασκευή για άνετη και λεπτομερή χρήση.– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ..

rating
(0)

WAHL 5 STAR SENIOR CORDLESS METAL EDITIO...

WAHL LIMITED EDITION 5 STAR SENIOR CORDLESS METAL EDITION.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή, σχεδιασμός barber και ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6500rpm– Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι– Μήκος κοπής 0.5-1.2mm κα..

rating
(0)

WAHL 5 STAR MAGIC CLIP CORDLESS GOLD EDI...

WAHL PROFESSIONAL CORDLESS MAGIC CLIPΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή, σχεδιασμός barber και χρυσό μεταλλικό περίβλημα– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 5500rpm– Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα "Staggertooth Blade"– Μήκος κοπής 0.8-2.5mm κ..

rating
(0)

WAHL 5 STAR DETAILER CORDLESS GOLD EDITI...

WAHL DETAILER TRIMMER GOLD EDITION.Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμός barber και χρυσό μεταλλικό περίβλημα– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6800rpm– Λεπίδα T-BLADE κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 0.4mm και πλ..

rating
(0)

WAHL SUPER TAPER PROFESSIONAL CORDED CLI...

WAHL SUPER TAPERΧαρακτηριστικά:• Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή & σχεδιασμό barber • Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6000rpm• Λειτουργεί με καλώδιο• Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα • Ρύθμιση βάθους κοπής: 1mm - 3,5mm • Πλάτος κοπής: 40mm. • Μήκος καλωδίου: 2,4m • Βάρος:..

rating
(0)

WAHL CORDLESS SUPER TAPER PROFESSIONAL C...

WAHL CORDLESS SUPER TAPERΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 5500rpm– Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 1-3,5mm και πλάτος κοπής 40mm– Μοχλός ρύθμισης ύψους κοπής– Χρόνος πλήρ..

rating
(0)

WAHL MAGIC CLIP 5 STARS PROFESSIONAL COR...

WAHL MAGIC CLIP 5 STARSΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή & σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6000rpm V5000– Σταθερό ανοξείδωτο κοπτικό με επιχρωμιωμένες λεπίδες υψηλής ακρίβειας– Μήκος κοπής 0,8-2.5mm και πλάτος κοπής 40mm– Μοχλός ρύθμ..

rating
(0)

WAHL PROFESSIONAL 5 STAR MAGIC CLIP CORD...

WAHL 5 STARS CORDLESS MAGIC CLIP CLIPPERΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber – Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο – Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 5500rpm – Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα "Staggertooth Blade" – Μήκος κοπής 0.8-2.5mm και..

rating
(0)

WAHL 5 STAR SENIOR CORDLESS PROFESSIONAL...

WAHL 5 STAR SENIOR CORDLESS Χαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6500rpm– Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι – Μήκος κοπής 0.5-1.2mm και πλάτος κοπής 46mm– Μοχλός ρύθμισης ύψους κοπής– Χρόνο..

rating
(0)

WAHL BALDING 5 STAR PROFESSIONAL CORDED ...

WAHL FIVE STAR BALDINGΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή & σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6000rpm V5000– Σταθερό ανοξείδωτο κοπτικό με επιχρωμιωμένες λεπίδες υψηλής ακρίβειας– Μήκος κοπής 0,4mm και πλάτος κοπής 40mm– Μοχλός ρύθμισης ..

rating
(0)

WAHL 5 STAR LEGEND PROFESSIONAL CORDLESS...

WAHL 5 STAR SERIES LEGEND CORDLESSΧαρακτηριστικά:Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή & σχεδιασμό barberΠεριστροφικός ηλεκτρομαγνητικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6500rpm V9000Λειτουργεί με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο Μπαταρία Li-Ion με 100 λεπτά αυτονομία Κοπτικό: επιχρωμιομένο κοπτικό "crunch". Η κάτω λ..

rating
(0)

WAHL 5 STAR LEGEND PROFESSIONAL CORDED C...

WAHL 5 STAR SERIES LEGENDΧαρακτηριστικά: Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή & σχεδιασμό barberΠεριστροφικός ηλεκτρομαγνητικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6000rpm V9000Λειτουργεί με καλώδιοΚοπτικό: επιχρωμιομένο κοπτικό "crunch". Η κάτω λεπίδα διαθέτει μακρύτερα δοντάκια, τα οποία σε συνδυασμό με..

rating
(0)

WAHL BERET PRO-LITH PROFESSIONAL TRIMMER...

WAHL BERET PRO-LITHΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6000rpm– Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 0.4mm και πλάτος κοπής 28mm– Χρόνος πλήρους φόρτισης: 60 λεπτά– Αυτονομία μπα..

rating
(0)

WAHL BERET STEALTH PROFESSIONAL TRIMMER ...

WAHL BERET STEALTH PRO-LITHΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6000rpm– Λεπίδα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 0.4mm και πλάτος κοπής 28mm– Χρόνος πλήρους φόρτισης: 60 λεπτά– Αυτον..

rating
(0)

WAHL DETAILER PROFESSIONAL CORDED TRIMME...

WAHL DETAILER CORDED TRIMMERΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 5000rpm– Λεπίδα T-BLADE κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 0.4mm και πλάτος κοπής 38mm– Βάρος: 190gr-Καλώδιο: 2,4mTο σετ π..

rating
(0)

Wahl Detailer Black PROFESSIONAL CORDED ...

WAHL DETAILER CORDED TRIMMERΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 5000rpm– Λεπίδα T-BLADE κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 0.4mm και πλάτος κοπής 38mm– Βάρος: 190gr-Καλώδιο: 2,4mTο σετ περιλα..

rating
(0)

Wahl Cordless Detailer Li Trimmer T Wide...

WAHL DETAILER TRIMMERΧαρακτηριστικά:– Στιβαρή κατασκευή με άνετη λαβή, σχεδιασμό barber– Λειτουργεί με ή χωρίς καλώδιο– Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6800rpm– Λεπίδα T-BLADE κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα– Μήκος κοπής 0.4mm και πλάτος κοπής 38mm– Βάρος: 186gr– Χρόνος πλήρους φόρτισης:..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
Wahl Baldfader CORDED CLIPPER 79111-516

Wahl Baldfader CORDED CLIPPER 79111-516

WAHL BALDFADERΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Ισχύς: 10W πανίσχυρο μοτέρ μακράς διάρκειας.Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες τύπου -Τ- από ατσάλι με ανθρακονήματα.Πλάτος κοπής: 46 mmΜήκος κοπής:1-3 mmΈλεγχος με λεβιέ (Taper control) για εύκολη προσαρμογή του μήκους κοπής με ακρίβεια.Βάρος: 584gr.Μήκος καλωδίου..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
WAHL CLOSE CUT PRO CLIPPER 79111-1616

WAHL CLOSE CUT PRO CLIPPER 79111-1616

WAHL CLOSE CUT PRO 79111-1616Χαρακτηριστικά:- Μήκος κοπής: 0.6 mm- Πλάτος κοπής: 46 mm- Χτενάκια: 6 (1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13 mm)- Μήκος καλωδίου: 2.4 m- Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα- Βάρος: 456 gr- Επιπλέον αξεσουάρ: Βουρτσάκι καθα..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
WAHL HOME PRO 300 CORDED CLIPPER 9247-13...

WAHL HOME PRO 300 CORDED CLIPPER 9247-13...

WAHL HOME PRO 300ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Ισχύς: 10W πανίσχυρο μοτέρ μακράς διάρκειας.Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες τύπου -Τ- από ατσάλι με ανθρακονήματα.Πλάτος κοπής: 46 mmΜήκος κοπής: 1-3mmΈλεγχος με λεβιέ (Taper control) για εύκολη προσαρμογή του μήκους κοπής με ακρίβειαΒάρος: 588grΜήκος καλωδίο..

rating
(0)

WAHL HOME PRO 300 CORDLESS CLIPPER 20602...

WAHL HOME PRO 300 CORDLESS.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χρήση με ή χωρίς καλώδιο.Ισχυρός περιστροφικός κινητήρας μίας ταχύτητας.Αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι.Μήκος κοπής: 0.8mmΜπαταρία Li-Ion με αυτονομία 120 λεπτών και πλήρη φόρτιση σε 70 λεπτά.Σύστημα Quick Charge για άμεση χρήση όταν δεν είναι..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
WAHL COLOR PRO CORDLESS COMBO HAIR CLIPP...

WAHL COLOR PRO CORDLESS COMBO HAIR CLIPP...

ΣΕΤ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΡ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:• Ισχύς: 9W Πανίσχυρο μοτέρ. To trimmer λειτουργεί με μπαταρίες. • Υλικό λεπίδων: Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα. Αφαιρούμενο κοπτικό για εύκολο καθάρισμα. • Πλάτος κοπής: 46 mm (κουρευτική..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
Wahl Color Pro Combo CORDED CLIPPER 1395...

Wahl Color Pro Combo CORDED CLIPPER 1395...

ΣΕΤ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΡ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:• Ισχύς: 9W Πανίσχυρο μοτέρ.• Υλικό λεπίδων: Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα.• Πλάτος κοπής: 40 mm (κουρευτική) - 30 mm (τρίμμερ).• Μήκος κοπής: 0.8 mm (κουρευτική) - 0.5 mm (τρίμερ).• Χτενάκ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
WAHL SHOW PRO DOG GROOMING KIT 2208-0471

WAHL SHOW PRO DOG GROOMING KIT 2208-0471

WAHL STARTER PET CORDED CLIPPER κουρευτική μηχανή κατοικίδιων ιδανική για ρετουσάρισμα μεταξύ των κουρεμάτων. Κατάλληλη για όλες τις ράτσες με μακρύ, διπλό και μεταξένιο τρίχωμα ή ακόμα και για σκύλους με συνδυασμό τριχωμάτων.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Ισχύς: 9W πανίσχυρο μοτέρ στις 6000rpm.Επαγγελματικές, αυτο..

rating
(0)
Διαθέσιμο
new
WAHL STARTER PET CORDED CLIPPER 9160-171...

WAHL STARTER PET CORDED CLIPPER 9160-171...

WAHL STARTER PET CORDED CLIPPER κουρευτική μηχανή κατοικίδιων ιδανική για ρετουσάρισμα μεταξύ των κουρεμάτων. Κατάλληλη για όλες τις ράτσες με μεσαίο, κοντό, λεπτό ή απαλό τρίχωμα.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Ισχύς: 10W πανίσχυρο μοτέρ μακράς διάρκειας.Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες ατσάλι.Πλάτος κοπής:..

rating
(0)

WAHL TRIMMER GROOMSMAN

Trimmer WAHL GroomsManΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Τρίμμερ (ρεύματος – επαναφορτιζόμενο) ειδικό για μούσι & μουστάκιΥλικό λεπίδων: Αυτοακονιζόμενες λεπίδες ακριβείας από ανοξείδωτο ατσάλι με ανθρακονήματαΦόρτιση: 8 ώρεςΑυτονομία: 60min συνεχούς χρήσηςΠλάτος κοπής: 30mmΜήκος κοπής: 0,7mmΒάρος: Μόλις 142grΧτενά..

rating
(0)

WAHL HYBRID LED HAIRCUT & BEARD CLIP...

Επαναφορτιζόμενη μηχανή ρεύματος για περιποίηση μαλλιών και γενειάδας.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Λειτουργία με ή χωρίς καλώδιο.Αυτοακονιζόμενες, αποσπώμενες και πλενόμενες επαγγελματικές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι.Φόρτιση: 16 ώρες.Αυτονομία: 1 ώρα συνεχούς χρήσης.Πλάτος κοπής: 40mm.Μήκος κοπής: 0,6mm.Βάρος: ..

rating
(0)

WAHL LITHIUM ION TOTAL BEARD GROOMING KI...

Επαναφορτιζόμενο trimmer προσώπου.• Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα.• Πλάτος κοπής: 30 mm.• Μήκος κοπής: 0.5 mm.• Χτενάκια: 3 για το μούσι(1.5, 3 ,4.5 mm) , 8 για τα μαλλιά (3, 6, 10, 13, 16,19, 22, 25 mm), 1 χτενάκι 6 θέσεων ( 2, 4, 6, 8, 10, 12 mm) και 1 χτενάκ..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS GOLDFX HAIR CLIPPE...

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή BaByliss Pro Cordless FX8700 .Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6300rpm.Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα και επίστρωση DLC*/Nickel Tit..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS ROSEFX HAIR CLIPPE...

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή BaByliss Pro Cordless FX8700 .Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6300rpm.Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα και επίστρωση DLC*/Nickel Tit..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS REDFX HAIR CLIPPER...

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή BaByliss Pro Cordless FX8700 .Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6300rpm.Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα και επίστρωση DLC*/Nickel Tit..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS BLACKFX HAIR CLIPP...

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή BaByliss Pro Cordless FX8700 .Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6300rpm.Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα και επίστρωση DLC*/Nickel Tit..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTIS CHAMELEONFX HAIR ...

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή BaByliss Pro Cordless FX8700 .Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Περιστροφικός κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6300rpm.Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα και επίστρωση DLC*/Nickel Tit..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS SKELETONFX RED FX7...

Επαγγελματικό trimmer κουρέματος BABYLISS PRO SkeletonFx.Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Ferrari Designed κινητήρας με 1 ταχύτητα: 7200rpm.Κοπτικό T-Cut 40mm από ιαπωνικό χάλυβα.Το κοπτικό είναι εκτ..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS SKELETONFX GUNSTEE...

Επαγγελματικό trimmer κουρέματος BABYLISS PRO SkeletonFx.Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Ferrari Designed κινητήρας με 1 ταχύτητα: 7200rpm.Κοπτικό T-Cut 40mm από ιαπωνικό χάλυβα.Το κοπτικό είναι εκτ..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
BABYLISS PRO 4ARTISTS SKELETONFX BLACK F...

BABYLISS PRO 4ARTISTS SKELETONFX BLACK F...

Επαγγελματικό trimmer κουρέματος BABYLISS PRO SkeletonFx.Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με καλώδιο ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Ferrari Designed κινητήρας με 1 ταχύτητα: 7200rpm.Κοπτικό T-Cut 40mm από ιαπωνικό χάλυβα.Το κοπτικό είναι εκτ..

rating
(0)

BABYLISS PRO 4ARTISTS ROSEFX HAIR TRIMME...

Επαγγελματικό trimmer κουρέματος BABYLISS PRO Fx.Χαρακτηριστικά:Λειτουργία με ή χωρίς καλώδιο.Μπαταρία Li-Ion.Αυτονομία μπαταρίας 120 λεπτά με πλήρη χρόνο φόρτισης τριών ωρών.Ferrari Designed κινητήρας με 1 ταχύτητα: 6300rpm.Κοπτικό T-Cut 40mm από ιαπωνικό χάλυβα.Κοπτικό U-Cut 30mm από ιαπωνικό χάλυ..

rating
(0)
Εμφάνιση 1 έως 60 από 74 (2 Σελ.)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 60€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω Eurobank Gateway

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 2610 27 46 07

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1 - 3 ημέρες