ΛΙΠΑΝΣΗ - ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Εξαντλήθηκε
new
DISICIDE TRIMMERCIDE BLADE SPRAY 400ML

DISICIDE TRIMMERCIDE BLADE SPRAY 400ML

DISICIDE TRIMMERCIDE BLADE SPRAY 400MLΠεριγραφή:Το Trimmercide blade spray διώχνει ίχνη τρίχας, σκόνης και σωματιδίων από τις λεπίδες.Παρέχει λίπανση για τις λεπίδες της μηχανής σας.Αποτελείται από μια αντισκωριακή φόρμουλα που προστατεύει τις λεπίδες από τη σκουριά.Το σπρέυ αεροζόλ δροσίζει τις λεπ..

rating
(0)

EUROSTIL RAGNAR MACHINE OIL 500ML 06272

Λάδι για επαγγελματικές μηχανές. Ψύχει, απολυμαίνει, λιπαίνει και χρησιμεύει ως αντιοξειδωτικό. Ένα βασικό συστατικό για τη βέλτιστη συντήρηση των λεπίδων. Με έντονο άρωμα.Ψεκάστε σε απόσταση περίπου 15-20 cm από την κορυφή και την πλευρά της μηχανής...

rating
(0)

EUROSTIL CAPTAIN COOK MACHINE OIL 500ML ...

Λάδι για επαγγελματικές μηχανές. Ψύχει, απολυμαίνει, λιπαίνει και χρησιμεύει ως αντιοξειδωτικό. Ένα βασικό συστατικό για τη βέλτιστη συντήρηση των λεπίδων. Με απαλό άρωμα.Ψεκάστε σε απόσταση περίπου 15-20 cm από την κορυφή και την πλευρά της μηχανής...

rating
(0)

EUROSTIL MACHINE OIL 100ML

EUROSTIL MACHINE OIL 100MLΠεριγραφή:Λάδι για λίπανση που ενισχύει την κοπτική ικανότητα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κουρευτικών μηχανών...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
DISICIDE CONCENTRATE 600ML

DISICIDE CONCENTRATE 600ML

DISICIDE CONCENTRATE 600MLΠεριγραφή:Βιολογικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον, ασφαλές για το χρήστη.Συμπύκνωμα με υδάτινη βάση, μη αλκοολούχο και χωρίς διαλύτες για ελαφρά αποστείρωση εργαλείων και αξεσουάρ.Εύκολη και αποδοτική μέθοδος για επαγγελματική αποστείρωση.Αποτελεσματικό κατά των βακτηρί..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
DISICIDE CONCENTRATE 1500ML

DISICIDE CONCENTRATE 1500ML

DISICIDE CONCENTRATE 1500MLΠεριγραφή:Βιολογικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον, ασφαλές για το χρήστη.Συμπύκνωμα με υδάτινη βάση, μη αλκοολούχο και χωρίς διαλύτες για ελαφρά αποστείρωση εργαλείων και αξεσουάρ.Εύκολη και αποδοτική μέθοδος για επαγγελματική αποστείρωση.Αποτελεσματικό κατά των βακτηρ..

rating
(0)

EUROSTIL BARBER LINE ΒΑΖΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1...

Το βάζο αποστείρωσης της σειράς Barber Line θα σας επιτρέψει να αποστειρώσετε όλα τα εργαλεία σας. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά του το αποστειρωτικό υγρό θα καλύψει εντελώς τα εργαλεία σας διασφαλίζοντας τη βέλτιστη αποστείρωση.Το απόλυτο προϊόν για κάθε επαγγελματία!..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
new
ARTERO PROFESSIONAL OIL FRESH LUBRICANT ...

ARTERO PROFESSIONAL OIL FRESH LUBRICANT ...

Το Oil Refresh είναι ένα αποτελεσματικό σπρέι που παρέχει άμεση ψύξη, λίπανση και απολύμανση των λεπίδων της μηχανής σας ενώ προστατεύει από τη διάβρωση. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένη τριβή και λιγότερη φθορά των λεπίδων χωρίς κατάλοιπα από λάδι.Ψεκάστε το από απόσταση 15cm με 20cm ανάμεσα και πάνω σ..

rating
(0)

ALEZORI PROSEPT ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 15...

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ  92,5°...

rating
(0)

WAHL CLIPPER OIL 118ML

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ:Ένα εξαιρετικό λάδι για όλες τις μάρκες μηχανών της αγοράς.Διασφαλίζει ότι όλα τα κινούμενα μέρη στο κοπτικό είναι σωστά λαδωμένα.Εξασφαλίζει τη λειτουργία μιας μηχανής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του κοπτικού.Καθαρίζει και αποτρέπει την σκουριά.Άχρωμο κ..

rating
(0)

WAHL BLADE ICE SPRAY 400ML 03311

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ:Το Blade ice είναι ένα αποτελεσματικό 4 σε 1 σπρέι που παρέχει άμεση ψύξη, λίπανση και καθαρισμό των λεπίδων της μηχανής σας.Προστατεύει και από την διάβρωση των παραπάνω.Το αποτέλεσμα είναι μειωμένη τριβή και λιγότερη φθορά των λεπίδων χωρίς κατάλοιπα από λάδι.Απλά ψεκάστε το Blade Ice απ..

rating
(0)

WAHL CLEANING SPRAY 250ML

WAHL CLEANING SPRAY 250MLΠεριγραφή:Το καθαριστικό spray της Wahl διατηρεί καθαρές όλες τις κεφαλές κοπής και τις προστατεύει από τη διάβρωση βοηθώντας έτσι στην παράταση του χρόνου χρήσης τους.Βελτιωμένη και πιο αποτελεσματική φόρμουλαΚαθαρίζει τις λεπίδες εύκολα και γρήγοραΠρολαμβάνει και προστατεύ..

rating
(0)

FACESHOWES ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ CH-360T...

Αποστειρωτής υψηλής θερμοκρασίας για εργαλεία manicure-pedicure. Τα μεταλλικά εργαλεία δεν σκουριάζουν ενώ εξαλείφονται μικρόβια, βακτήρια και ιοί. Χαρακτηριστικά: Επαγγελματικός κλίβανος ξηράς αποστείρωσης 1,5lt Εξουδετερώνει άμεσα τα μικρόβια της ηπατίτιδας και του ΗΙVΔιαστάσεις 31x18x19cmΕσω..

rating
(0)

TOOLS STERILIZER ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...

Αποστειρωτής χαλαζία ιδανικός για αποστείρωση μεταλλικών εργαλείων.Χαρακτηριστικά: Μικρός σε μέγεθος και πρακτικός στην μεταφοράΚαταστρέφει γρήγορα όλους τους μικροοργανισμούςΔιακόπτης on-offΘερμοκρασία 230 έως 250 βαθμούς Κελσίου75 WattΧωρητικότητα 170 mlΑνοξείδωτος κάδος διαμέτρου 44mm ύψους 82mmΔ..

rating
(0)

EUROSTIL ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΧΑΛΑΖΙΑ...

Κρύσταλλοι αποστείρωσης από χαλαζία για τους αντίστοιχους αποστειρωτές. ..

rating
(0)
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 60€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω Eurobank Gateway

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 2610 27 46 07

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1 - 3 ημέρες